Over Purcase

 

Met trots presenteer ik u de Purcase!

De merknaam Purcase is ontstaan nadat ik het eerste meubel had gemaakt voor mijn katten en zij er zo graag in bleken te liggen, dat zelfs de kat die bijna nooit spint liet horen hoe tevreden hij was met zijn nieuwe ligplek. (Purring is de Engelse vertaling van spinnen en case staat voor doos, koffer, box.) Maar dit ontzettend leuke object valt zeker niet alleen de smaak van katten, dus laat je niet misleiden door het prachtige logo!

 


Denk je dat je hondje te trots is om in dit holletje met kattenlogo te kruipen? Dan mist hij/zij wel wat hoor!
Wellicht kun jij als zijn/haar baasje hem/haar overtuigen dat dat slechts een tekeningetje op de achterkant is.

Als je de Purcase vol stopt met speelgoed of knuffels, zorgen de strakke lijnen van de Purcase toch direct voor een opgeruimde look, zonder dat het nodig is al het speelgoed te verstoppen.

Ook voor mensen zonder huisdieren of kinderen zijn er vele toepassingen voor de Purcase. Het is tenslotte zo’n gaaf ding, dat hij past in ieder huis! Of dat nou is als dierenligplek, speelgoedbox, breimand, bijzet tafeltje of nachtkastje, maakt niet uit. En omdat ik ze eigenhandig op bestelling maak, kun je zelf kiezen in welke kleur (of kleuren) hij gelakt wordt en of je wel of niet een eveneens handgemaakt vijfhoekig kussentje met logo bij wilt bestellen.

 

Dus kijk rustig rond en bestel snel!

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Mischa imaging